Tjenester

Visjonel leverer alle tjenester du kan forvente av en moderne elektriker. Skal du montere en ny lampe eller skal du bygge ut et nytt byggefelt med rekkehus? Vi utfører oppgaver i alle størrelser. 

Vårt motto er at kundene våre skal være fornøyd med jobben som har blitt utført, og vi strekker oss langt for å gi så god service som mulig. God service skal heller ikke trenge å koste skjorta, derfor tilbyr vi den lille ekstra servicen som må til, uten å ligge i det øvre prissjiktet.

 • noun_Electric Car Charging Station_13011

  Lading av elbil

  Vi leverer og installerer ladestasjoner for både privat, bedrifter og borettslag. Alt fra en singel stasjon til større komplekse anlegg med smartladere og laststyring.

   

  Les mer

 • noun_House_144861.png

  Privatkunder

  I Visjonel tror vi at god kommunikasjon er nøkkelen for å få et kundeforhold til å bli så godt som mulig. Ryddighet og profesjonalitet er det du skal sitte igjen med når jobben er ferdig utført.

  Les mer

 • noun_buildings_144850-2.png

  Borettslag og sameier

  Vi leverer gode ramme og samarbeidsavtaler for våre storkunder. Kort ventetid og god service. Vi utarbeider og følger opp IK system for elektro.

  Les mer

 • noun_electrician_23830.png

  Elektrikervakt

  Dersom uhellet er ute og du trenger øyeblikkelig hjelp med ditt elektriske anlegg, stiller vi med døgnvakt i hele Oslo og store deler av Viken til en uslåelig pris og service. 

  22 715 222

  Les mer

 • noun_Circuit Breaker_72235.png

  Sikringsskap

  Sikringsskapet er hjertet i huset og noe av det viktigste å ha på stell i en bolig. Vi feilsøker, rehabiliterer og installerer nye gamle sikringsskap.

  Les mer

 • noun_Light_2317522-2.png

  Belysning

  Belysning skaper rom. Riktig belysning gir riktig stemning, og skal være riktig enten du skal ta husvasken eller sette deg i godstolen og kose deg med en god bok.

  Les mer

 • noun_Heat_3127424.png

  Varme

  Avhengig av romtype og oppbygging kan behovet for ulike oppvarmingsløsninger være mange. La oss hjelpe deg å finne den mest energieffektive måten å varme opp livet ditt.

  Les mer

 • noun_Smart Home_2984022.png

  Smarthus

  Alle hus kan i utgangspunktet være smarthus. Enten du bygger nytt, eller ønsker å ta det gamle huset ditt inn i fremtiden har vi løsningene som får det til å fungere.

  Les mer

 • noun_price_1805914.png

©2020 Visjonel AS