Våre tjenester

elektriker privat
PRIVATKUNDER

I Visjonel tror vi at god kommunikasjon er nøkkelen for å få et kundeforhold til å bli så godt som mulig. Ryddighet og profesjonalitet er det du skal sitte igjen med når jobben er ferdig utført. Visjonel leverer alle slags tjenester du kan forvente av en moderne elektrikerbedrift. Les mer.

 

 

elektriker oslo
BEDRIFTSKUNDER
BEDRIFTSKUNDER

For bedrifter ser vi at tilgjengelighet og kort ventetid fra oss er egenskaper som er viktig for våre kunder. Både for å opprettholde drift og et velfungerende arbeidsmiljø. I tillegg er våre kunder trygge på at vi jobber innenfor avtalte rammer og leverer god og oversiktlig dokumentasjon. Les mer.

 

 

elektriker oslo
BORETTSLAG OG SAMEIER

Med styreleder i spissen har borettslag og sameier alltid noe på utbedringsplanen for bygningsmassen de forvalter for fellesskapet. Med Visjonel som partner blir i alle fall jakten på en elektriker ikke lenger et problem. Vi lager gode avtaler med gode priser som vi også lar alle beboerne benytte seg av privat. Vi leverer også fullt  IK system for elektro, som gjør IK arbeidet til en lek. Les mer. 

 

 

elbil lading, ladestasjon
LADING AV EL-BIL

Vi leverer og installerer ladestasjoner for både privat, bedrifter og borettslag. Alt fra en singel stasjon til større komplekse anlegg med smartladere og laststyring. Dette gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer akkurat ditt behov. Vi har flere referanseprosjekter i Oslo og omegn. Les mer. 

 

 

elbil lading, ladestasjon

Dersom uhellet skulle være ute og du trenger øyeblikkelig hjelp med ditt elektriske anlegg, stiller vi med elektriker døgnvakt i hele Oslo og Akershus.  Les mer.

 

 

ELEKTRIKERVAKT
elektriker oslo
elektriker oslo
  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Visjonel AS Selma Ellefsensvei 2, 0581 Oslo Norway