top of page

Privatkunder

I Visjonel tror vi at god kommunikasjon er nøkkelen for å få et kundeforhold til å bli så godt som mulig. Ryddighet og profesjonalitet er det du skal sitte igjen med når jobben er ferdig utført.

Visjonel leverer alle slags tjenester du kan forvente av en moderne elektrikerbedrift.

Hva er viktig for deg? 

Det kan være vanskelig å navigere seg igjennom jungelen av aktører som tilsynelatende leverer det samme. Det er derfor betryggende å vite at de ansatte i Visjonel har levert tjenester til tusenvis av kunder rundt om på Østlandet. Og på bakgrunn av dette ser vi at det som er viktigst for våre kunder er at:

  • Prisen er god 

  • Kvaliteten på arbeidet er bra

  • Du er trygg på at arbeidet er gjort ordentlig

Visjonel er også medlem i elektrikerkjeden Norgeseliten som er en landsdekkende kjede med over 190 medlemsbedrifter. Vår tilknytning her er et kvalitetsstempel for oss, samtidig som det er en trygghet for våre kunder om et solid selskap med godt etablerte rutiner. Gjennom medlemskapet med Norgeseliten har vi mange goder som gangner kundene våre, som blant annet levering av dokumentasjon via Boligmappa.

Pris

Det er vanskelig å vite hva sluttsummen på kassalappen blir når en bestiller håndtverkertjenester. Vi i Visjonel er opptatt av å være så transparente som mulig, slik at du skal føle deg sikker på akkurat hva du betaler for. Når elektrikeren drar fra deg, har du allerede fått fakturaen, og du kan til og med gjøre opp med bankkort eller med VIPPS med en gang. Ved å tilby dette, hindrer vi at du får en overraskende faktura i posten. Hos oss er det ingen skjulte kostnader med kjøring / servicebil / ventetid etc. Og alle priser blir opplyst på forhånd. På denne måten sikrer vi at alle parter er fornøyd når jobben er utført! 

Kvalitet

Det er stor forskjell på arbeidet som blir utført av to personer med samme utdanning og samme jobb. Det som er viktig for deg som kunde, er at arbeidet blir utftørt i henhold til de lover og regler som gjelder for elektrobransjen, at arbeidet blir gjort pent og at det virker på den måten du ønsket at det skulle gjøre da du bestillte. Vi er hele tiden opptatt av å gjøre fagmessig og pent arbeid, og har som regel at hvis vi ikke ville gjort det hjemme hos oss selv, vil vi heller ikke gjøre det hos deg. Vi legger flid i den jobben vi gjør, og vil aller helst knipse et bilde når vi er ferdig, slik at vi kan skryte om jobben i våre markedsføringskanaler. Eller enda bedre, at du gjør det!

Se hva våre kunder sier om oss

noun_Ratings stars 5 of 5_1580825.png

Trygghet

Når du bestiller oss, skal du være trygg på en del ting. Du skal være trygg på at elektrikeren dukker opp når han skal. Dette sparer deg for unødvendig tid borte fra jobb eller andre forpliktelser du må tilsidesette når du skal ha håndtverkere hjem til deg, Du skal også være trygg på at elektrikeren ikke gjør mer enn det han får beskjed om, eller gjør noe uten din tillatelse. Hos oss vil vi gå igjennom jobben grundig sammen med deg på forhånd, for å forsikre oss om at vi "snakker samme språk". For oss er det viktig å forstå hva du ønsker at elektrikeren skal gjøre, samtidig som det er viktig for oss å forklare deg hva vi skal gjøre, og hvorfor vi må gjøre det slik, uten at vi blir for teknisk i språket. Slik sikrer vi stadig fornøyde kunder, som anbefaler oss videre! 

bottom of page