top of page

Solcelle

Aldri før har det vært større pågang på solcelleanlegg i Norge. På grunn av utfordringer med komponentmangel og leveringsforsinkelser i tillegg til den høye etterspørselen kan det være alt fra noen måneder til over ett års ventetid på solcelleanlegg. 

Visjonel har med Norgeseliten i ryggen sikret forsyning av anlegg. Og har derfor mulighet til å levere komplette anlegg med liten til ingen ventetid. Kontakt oss i dag!

A staff checking solar panels

En trygg energikilde på ditt eget tak. 

I kjølevannet av energikrise og generell uro i kraftmarkedet har flere fått øyene opp for egenprodusert kraft. Ikke bare for å gjøre seg mer selvforsynt, men også for å få bukt på galopperende kraftpriser. 

Regnestykket for når et solcelleanlegg var en gunstig investering har forandret seg veldig den siste tiden. Med dagens strømpriser og gunstige støtteordninger fra Enova, kan ett solcelleanlegg i dagens marked være nedbetalt på rekordtid! 

Visjonel er registrert og godkjent for å levere produksjonsanlegg for sol. Og vårt mål er å bli en av de største aktørene på solcelleanlegg i løpet av de neste par årene.  

Vi bruker avanserte beregningsmodeller i markedsledende programvare for å lage kalkyler for forventet kWh produksjon for ditt anlegg. På denne måten er det ingen overraskelser når anlegget begynner å produsere strøm, og installasjonen står i forhold til den beregnede produksjonen som er brukt til å ta avgjørelsen om å ta denne viktige investeringen. 

Ønsker du å ta en prat om solceller? Ring oss på

bottom of page