VI HENTER NYE BILER

Som en av våre visjoner skal bilparken til Visjonel AS være 100% elektrifisert i løpet av 2019. Men med fulle ordrebøker og massiv pågang i Europa, sliter bilprodusentene med å lage biler raskt nok.

Av Thomas Nesvik 

thomas@visjonel.no

05.09.2018

Tilbud og etterspørsel

Vi er langt fra de eneste som ønsker elektrifisering av bilparken vår raskest mulig. Og med elektriske varebiler som endelig har fått en akseptabel rekkevidde til bruk som servicebil i Oslo, er det lange ventelister.

Hadde vi hatt litt mere guts da vi på nyåret bestilte elektriske varebiler, skulle vi ha bestilt tre ganger så mange! Til vårt forsvar så var vi ikke like mange ansatte på det tidspunktet, og vi hadde fortsatt ikke den gode erfaringen med e-Golfen som vi har fått i dag. 

Men vi var uansett ikke så veldig høye i hatten da vi skulle legge inn en ekstra bestilling på nye biler i forrige uke: 

- "Hei, er det Nissan? Jo flott, jeg ringer fra Visjonel AS, vi som skal innom dere i neste uke å hente de nye NV-200 bilene vi har kjøpt. Nå har det seg slik at behovet vårt har endret seg en del siden sist og vi skulle gjerne hatt et par biler til vi. Kanskje to-tre i første omgang også kanskje noen til på nyåret, eller våren, det er ikke så farlig.

Å ja, neste år sier du? Å nei, produksjons start neste år. Siste halvdel av neste år sier du? Så eventuell levering i starten av 2020, hvis alt går på skinner? Ja vi får nesten ringe deg litt tilbake vi..." 

Vi måtte rett og slett importere noen nye biler fra Tyskland for å få fylt opp bilparken vår. 

Tags:

elbil

elektriker oslo

ladestasjoner

lading av elbil

elektriker oslo
elektriker oslo
  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Visjonel AS Selma Ellefsensvei 2, 0581 Oslo Norway