SYNLIGHET

Det er ikke alltid like enkelt å skille seg ut i et hektisk bybilde. Vi ville gjøre alt vi kunne for at vi skal bli lagt merke til.

Av Thomas Nesvik 

thomas@visjonel.no

05.01.2019

Bilfoliering er en billig reklameplakat. 

Vi har mange biler på veien rundt om i Oslo, og for oss var foliering av servicebilene et absolutt must. Dette er i bunn og grunn, i tillegg til å være et av hoved verktøyene i daglig bruk, et stort blankt lerret som vi kan bruke til markedsføring. Å legge noe kroner i profilering av biler har mange fordeler. Ikke bare gir det synlighet, men det er også et stort steg i riktig retning for å begynne å bygge et solid varemerke. 

Vi brukte lang tid på å finne et design som vi synest var spesielt nok til å kunne bli lagt merke til. Men vi fikk veldig god rådgiving hos Marco reklame, som nå har blitt vår foretrukne samarbeidspartner på profilering. De var like positive i alle faser av prosessen, selv så mange korrigeringer og innspill vi kom med underveis. Vi gikk igjennom et betydelig antall skisser og forslag før vi til slutt endte på en profilering som tar igjen både linjer og fargene fra Visjonel AS logoen. 

 

Vi takker Marco Reklame for samarbeidet så langt, og har flere biler i bestilling som skal ta turen innom for å få påført reklame.  

Tags:

elbil

elektriker oslo

ladestasjoner

lading av elbil

elektriker oslo
elektriker oslo
  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Visjonel AS Selma Ellefsensvei 2, 0581 Oslo Norway