KONKURRANSE 

Vi kjører en konkurranse i sosiale medier hvor du kan vinne en ladestasjon, ferdig montert. Premien har en verdi på rundt 20.000,- kr. 

Av Thomas Nesvik 

thomas@visjonel.no

01.03.2019

Om konkurransen.

Vi lodder ut en ladestasjon, eoMini som er den fysisk minste ladestasjonen på markedet. Den har Etman akkurat fått i hyllene sine, og vi tok med oss en ekstra for å kunne gi bort til en heldig vinner! Nå er ikke den ladestasjonen så veldig praktisk uten at den er montert, så vi gjennomfører monteringen til vinneren uten kostnad, men med noen forbehold. Se konkurranseregler. Alt du trenger å gjøre for å vinne konkurransen er: 

  • Like Visjonel AS på Facebook. 

  • Følge Visjonel AS på Instagram. 

  • Like innlegget med konkurransen.

  • Kommentere ELBIL i kommentarfeltet. 

Konkurranseregler og betingelser. 

Vinneren av konkurransen må være bosatt /ladestasjonen monteres innenfor en radius av 40km av Oslo S. Anlegget må være en enebolig eller en leilighet med garasje / parkering og det må være under 15m kabelstrekk fra sikringsskap til der hvor ladestasjonen skal monteres. Vinneren må ha oppfylt kriteriene over, og må være villig til å delta i markedsføring (intervju/video) under montering. 

Teknisk: 

Sikringsskapet må ha ledig 2 moduler for installasjon av sikring til ladestasjonen. Størrelsen på sikringen vil avhenge av hvor mye ledig kapasitet det er i anlegget, dvs. hvor mye effekt vi kan programmere ladestasjonen til å trekke. Sikringsskapet eller anlegget må ha installert et overspenningsvern. Kabelføring fra sikringsskap til ladestasjon må ikke gå igjennom brannceller, og ikke betongvegger tykkere enn 200mm og ingen hulltaging større enn Ø20mm. 

Dersom de tekniske kriteriene ikke er oppfylt, vil du fortsatt kunne vinne konkurransen, men tilleggskostnader i forbindelse med montering kan da påløpe. Det er fritt å trekke seg som vinner, og premien vil da gå videre til 2nd plass osv. Det tas forbehold for premiering at Visjonel AS gjennomfører installasjonen, og ladestasjon gis ikke ut uten installasjon, slik at andre selskaper kan montere, eller noen ønsker å montere selv. Vinner står fritt til å la andre gjøre klart for installasjon dersom de tekniske kravene ikke er oppfylt, men Visjonel AS skal montere premien. Installasjon må skje innen 14 dager etter vinneren er annonsert.

facebook logo.png

Tags:

elbil

elektriker oslo

ladestasjoner

lading av elbil

elektriker oslo
elektriker oslo
  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Visjonel AS Selma Ellefsensvei 2, 0581 Oslo Norway