Våre ansatte

Stian Andersen - Daglig Leder

 

Tlf: 91651265

E-post: stian@visjonel.no

Stian er nominert til Norges hyggeligste håndverker. Og ikke uten grunn. Stian er alltid hyggelig med kundene våre, og er i tillegg til å drifte selskapet, ute og gjør store og små serviceoppdrag rundt om i Oslo. Kontakt Stian direkte på e-post eller telefon for spørsmål eller bestillinger. 

Pål Einar Storsveen - Installatør

 

Tlf: 91651264

E-post: pal.einar@visjonel.no

Pål Einar er installatøren i selskapet. Han er mannen som har papirene i orden, og sørger for at vi andre opprettholder standaren som skal til for å drive Oslos beste elektrikerfirma. Pål Einar er varmt anbefalt av kundene sine, og han er daglig ute å gjennomfører oppdrag! Pål Einar ringer du for tekniske spørsmål som vi vanlige dødelige ikke klarer å svare deg på!

Thomas Nesvik - Salg og marked 

 

Tlf: 91651266

E-post: thomas@visjonel.no

Thomas jobber med å fikle med facebook siden vår, redigere instagrambilder og snekre hjemmeside. Hvis du fant hjemmesiden vår via et Google søk, så har Thomas gjort en god jobb! Han er også ute å monterer downlights og stikkontakter for våre hyggelige kunder, og tar gjerne et bilde eller to når han er ekstra fornøyd med resultatet. 

Jarl Haakon Holdø - Servicetekniker Oslo 

 

Tlf: 91651263

E-post: jarl@visjonel.no

Jarl er en erfaren og trygg elektriker som er midt i blinken for Visjonel. Han monterer stikk og brytere med vater, og egentlig alt han gjør er 110%. Han er et petimeter uten sidestykke, men på en veldig bra måte. Jarl slår også gjerne av en prat med deg mens han jobber. 

Matias Hanssen - Servicetekniker Oslo 

 

Tlf: 91651269

E-post: matias@visjonel.no

Matias jobber med privat og bedriftskunder i hele Oslo, og betjener også kundeområdet fra Oslo øst og ned til Nesodden. 

Matias er for tiden ute i permisjon for å gjennomføre førstegangstjeneste. 

 

Markus Bakken Funk - Servicetekniker Østfold 

 

Tlf: 91651267

E-post: markus@visjonel.no

Markus er vår mann i Østfold. For å spare oss lange turer sørover, har vi fått Østfold triveligste kar til å dekke alt fra Ski og nedover. Markus er nøye og veldig veldig flink. Han er raskt på pletten om du trenger det, og kommer gjerne på befaring for å gi deg en pris på jobben din. Vi vil at dere skal ringe ned telefonen til Markus, slik at han får såpass mye oppdrag at han må ansette seg en kollega, for at lunsjpausene hans blir litt mer sosial. 

Thomas Dagfinsen - Servicetekniker Oslo 

 

Tlf: -

E-post: thomas.dagfinsen@visjonel.no

Thomas er en av elektrikerne i Oslo. Og er et sårt tiltrengt tilskudd i en voksende bedrift. Han har allerede vist at han gjør penere arbeid enn de aller fleste elektrikere, og hver gang vi sender Thomas ut til en kunde, får vi skryt og anbefalinger tilbake. 1 oppdrag gitt til Thomas er lik 2-3 bestillinger på nye oppdrag tilbake. Det kan vi like. Ring oss og spør etter Thomas direkte hvis du også vil anbefale en elektriker videre til dine venner. 

Ditt navn her - som Servicetekniker Oslo?

Vi er på jakt etter flere medarbeidere. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat. 

Assan Ndure - Lærling Oslo 

 

Tlf: -

E-post: -

Assan er en av lærlingene i Visjonel. Han er veldig lærevillig, og han tar ting utrolig fort. Vi blir ikke overrasket om han blir en av våre beste elektrikere når han tar fagbrev om en kort stund. 

Morten Wold Jensen - Servicetekniker Oslo/Østfold  

 

Tlf: 98857007

E-post: morten@visjonel.no

Morten har et stort dekningsområde, og tar oppdrag fra nord til sør. Ta kontakt direkte med Morten for alle slags oppdrag. 

Aleksander Kjærås - Hjelpemontør Oslo  

 

Tlf: -

E-post: -

Aleksander jobber som hjelpemontør i Oslo og er "voksenlærling". Han skal ta fagbrev som privatist, og det vil føye seg inn som fagbrev nummer 3. 

 

 

elektriker oslo
elektriker oslo
  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Visjonel AS Selma Ellefsensvei 2, 0581 Oslo Norway